Geen producten (0)

Veel gestelde vragen omtrent de Tracktics® Personal :

Wat doet of kan de Tracktics® tracker nu eigenlijk allemaal.

De tracktics® personal tracker wordt gedragen om je middel met een elastische band welke onder de broeksband van je sportbroek word gedragen.De Tracktics® tracker slaat alle bewegingen die in het voetbalveld gemaakt op in het interne geheugen. Later kan je deze opgeslagen data uploaden naar onze data server en deze zet alle ‘’ruwe’’ data om in bruikbare gegevens dit zijn o.a

  • Je totale afgelegde afstand gedurende training of in een gedeelte van de wedstrijd
  • Je maximale behaalde TOP snelheid
  • Je gemiddelde snelheid over de hele wedstrijd of een gedeelte daarvan
  • De hoeveelheid sprints die je gemaakt hebt
  • De lengte en gemiddelde duur van een sprint in meters
  • De snelheid die je in die sprint gehaald hebt en binnen welke tijd je deze afstand afgelegd hebt
  • Waar je loop lijnen zijn geweest gedurende de wedstrijd of training
  • Waar je je eigen bevonden hebt gedurende de wedstrijd of training op het veld  

Daarnaast kan je al deze data aflezen in grafieken en tabellen en kan je later alles tot in detail nog eens bekijken zodat voor jezelf kan bepalen op welke punten je jezelf wilt gaan verbeteren.

Mag de Tracktics® Personal gedragen worden tijdens wedstrijden in Nederland ?

Ja dat is geen probleem de huidige KNVB regels laten dit zonder meer toe.

Wie kan de Tracktics® Personal gebruiken ?

Iedere BUITEN voetbal speler (dus niet voor zaalvoetbal of binnen gebruik geschikt !!) kan gebruik maken van de Tracktics® Personal.

Wat heb ik nodig om de Tracktics® Personal te kunnen gebruiken ?

De Tractics® Personal als hardware en bijpassende draagband is verkrijgbaar in onze webshop , voor de Iphone & android is er een app beschikbaar te downloaden via de appstores. Heb je geen smartphone geen paniek !! via jou pc of laptop kun je het data bestand wat op Tracktics® Personal staat uploaden naar onze cloudserver en toegang verkrijgen tot jou persoonlijke account. Wil je in TEAM verband van de Tracktics® tracker gebruik gaan dan dient er een Tracktics® Teambox aangeschaft te worden neem contact met ons op voor meer informatie.

Waar en hoe moet ik de Tracktics® Personal dragen.

Bij de Tracker wordt een uitrekbare draagband geleverd waar de tracker in gestopt kan worden de tracker wordt rond je middel gedragen onder de broeksband van je sportbroek. (dus niet via een lastig vest en een storende band om je borstkast) Zorg dat de tracker erop de juiste manier ingedaan wordt zie het instructie filmpje op onze website.

GPS verbinding met satellieten.

De Tracktics® Personal werkt i.c.m GPS satellieten het is belangrijk !! om de tracker na het aanzetten te laten synchroniseren met deze satellieten. Het synchroniseren kan tot 5 minuten duren gedurende deze synchronisatie periode moet de tracker zich op 1 vast punt buiten bevinden. Dus niet je warming up doen terwijl je tracker nog niet ‘’gelocked’’ is op de satellieten.

Hoelang duurt het voordat de batterij leeg is en wat is de oplaad tijd ?

De gebruiksduur is maximaal 4 uur , de oplaadtijd bedraagt 90 minuten het opladen geschied via de usb poort van uw computer of laptop.

Hoeveel geheugen zit er op de Tracktics® Personal

Na elke training of wedstrijd ga je het opgenomen bestand uploaden naar de cloud server , er is ruim voldoende geheugen om meerdere sessies op te slaan.

Is het mogelijk om met meer dan 1 speler per wedstrijd of training gebruik te laten maken van de Tracktics® Personal ?

Nee dit is niet mogelijk omdat het gedurende de wedstrijd of training JOUW persoonlijke (prestatie) data is die geupload gaat worden naar de server. Als je de eerst helft speler A zou spelen en de 2e helft speler B krijg je nooit een goed beeld van je prestaties.

Is de Tracktics® Personal waterdicht ?

De tracker is spat waterdicht , dus gebruik in een wedstrijd of training terwijl het regent is geen enkel probleem.

Wat gebeurd er bij een slechte GPS ontvangst ?

In TRACKTICS bevind zich geoptimaliseerde elektronica welke zorgt voor de juiste verwerking van GPS-gegevens. Deze zijn o.a. gebaseerd op de positiebepaling van de GPS sensoren maar ook nog andere sensoren. Zodra de Tracktics® Personal goed gelocked is op de GPS satelliet hoeft u zich geen zorgen te maken over een slechte GPS-ontvangst . LET OP TRACKTICS® zal niet werken in gebouwen.

Moet de Tracktics® Personal in de gordel gedragen worden ?

JA !! De Tracktics® Personal kan je niet in een jaszak of broekzak dragen . DeTracktics® Personal functioneert alleen naar behoren als je hem draagt zoals wij beschreven hebben.

Is de Tracktics® Personal ook geschikt voor zaalvoetbal ?  

We hebben het al een paar maal genoemd de Tracktics® Personal maakt gebruik van GPS satelliet signalen en deze zijn alleen buiten beschikbaar en niet binnen.

Heeft u nog meer vragen ? stel ze gerust !   

 

Facebook Twitter Googleplus Linkedin Pinterest