Geen producten (0)

De mogelijkheden van de Tracktics voetbal data tracker :

 

Tracktics tracker

De tracktics voetbal data tracker geeft u de mogelijkheid om belangrijke gegevens vast te leggen gedurende een training of een wedstrijd.Enkele belangrijke verzamelde gegevens waar u de beschikking over gaat krijgen zijn :

 

Bij alle opties bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor de hele wedstrijd weergaves of halve wedstrijd , of een keuze in blokken naar eigen inzicht. Bekijk het filmpje hieronder voor de resultaten van een tracking sessie weergegeven via de webapplicatie software.   

 

De tracker registreerd deze data en slaat deze op in de tracker, de data kunt u uploaden naar de speciale internet server welke de ruwe data omzet in leesbare en bruikbare gegevens ook is er een Iphone app & Google apstore android beschikbaar om via uw smartphone de gegenereerde data te kunnen bekijken. Een smartphone is niet persé noodzakelijk ook via uw pc en via uw browser (chrome) kunt u eenvoudig via de webapplicatie alle data uploaden en uw resultaat bekijken. 


     Instructies 1e gebruik en aanmaken account bij Tracktics® 

Aanmaken account

Ga naar https://app.tracktics.com 

en maak een account aan gebruik hiervoor uw e-mail adres en verzin een wachtwoord via deze pagina logt u ook weer in om toegang te krijgen tot de webapplicatie. Gebruik CHROME als browser.

Registreren tracker

Wanneer u de tracker ontvangen heeft van ons je dient u hem te registreren en te koppelen aan uw account. Op de achterkant van de tracker staat er een serie nummer dit nummer dient u in te voeren in uw account (tracker activeren). De letters zijn vrij klein, maak een foto met uw gsm en vergroot deze waardoor de leesbaarheid toeneemt.

Gebruik van de tracker 

Zorg altijd dat je de tracker voor gebruik volledig opgeladen hebt, hij is volledig opgeladen wanneer alleen het blauwe lampje nog knippert.Opladen gaat via de USB poort van je pc of laptop. Een volgeladen tracker kan maximaal 4 uur data opnemen. Het volledig opladen duurt ongeveer 90 Minuten   

Starten van een opname (tracking session) 

  • Loop naar buiten zet de Tracktics ® tracker aan via het kleinste knopje leg hem ergens even neer of houd hem vast, zorg dat je geen DAK boven je hoofd hebt dus zoveel mogelijk in de vrije open lucht.

  • Je ziet een blauw lampje knipperen dit betekend dat de tracker op zoek is naar GPS signalen.

  • Wacht tot het lampje uit is hij heeft dan de GPS/GNSS satellieten gevonden dit kan wel enige minuten duren soms wel tot 5 minuten.

  • Starten met de opname; druk op de grote knop en houd deze ingedrukt voor 3 seconde, er zal hierna 1 ledje sneller gaan knipperen (zie ons youtube kanaal voor meer info)

  • De tracker neemt nu op en u kunt hem in de gordel stoppen het is belangrijk dat de tracker op de juiste wijze gedragen wordt.

  • U kunt nu beginnen met uw warming up, wedstrijd, of training.

  • Indien u in de rust naar de kleedkamer gaat is het niet nodig om de tracker aan of uit te zetten zodra je weer naar buiten komt vindt hij de GPS-GNSS satellieten weer uit zichzelf.

  • Klaar? druk op de grote knop zodat het snel knipperende lampje weer uit gaat, de opname is dan gestopt druk op de kleine knop en de tracker gaat uit.  

Nadat u klaar bent , met de tracking sessie bevindt zich in de tracker een , data bestand deze dient geupload te worden naar de data verwerkings server. Bij aankoop van een Tracktics® Personal ontvang u van ons stap voor NL talige instructies hoe u dit moet uitvoeren.   

Facebook Twitter Googleplus Linkedin Pinterest