Geen producten (0)
Prijs op aanvraag.
Full2small1 1553909016261318007375124021981747351650304n 5 sprints2 2 distance 5 sprints2 0
1 2 3 4 5
 

Tracktics® Teambox

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Tracktics® Teambox

 

Tracktics Teambox

De Tracktics® teambox is speciaal gemaakt om door een ''elftal'' gebruikt te worden met speciale software i.c.m een Ipad of Macbook , Iedere speler krijgt zijn eigen tracker toegewezen.Via de COACH software server wordt een volledig team aangemaakt waarbij de prestaties per speler te volgen zijn. De extra mogelijkheden t.o.v de Tracktics Personal zijn beduidend meer o.a Vergelijken persoonlijke resultaten in 1 oog opslag met andere spelers en nog veel meer.Een bijzondere interesante optie is dat elke speler individueel inzicht krijgt in zijn eigen prestaties met een eigen inlogcode. Mocht u interesse hebben neem contact met ons op via e-mail of whatsapp en dan zullen wij u uitgebreid persoonlijk informeren. Prijs is afhankelijk van het aantal trackers bij Teambox + 20 Trackers + levenslang toegang tot de software GEEN jaarlijks terugkerende licentie kosten € 2979.- incl btw. Ook kunnen er eventueel meerdere teams gebruik maken van het systeem met meerdere accounts. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw systeem terug te ''verdienen '' elke Tracktics® Personal tracker verkocht via onze website maar aan leden binnen uw club levert uw club per verkochte tracker € 10.- aan commissie op.    

Handleiding 

Teambox Screen overview

Totale overzicht van team prestaties bij training of wedstrijd,Totale afstand,gemid snelheid per speler , aantal sprints en tijdsduur van de wedstrijd. 


Binnen een oogopslag een makkelijk overzicht van alle spelers je kan onderling vergelijken met elkaar binnen hun taken, en hun prestaties verdedigers, aanvallers, middenvelders apart te selecteren op de door hun (ranking) afgelegde afstand, Afstand in running HI, aantallen in sprints , aanvallende sprints en gemiddelde topsnelheid. Wil je resultaten van 1 enkele speler zien ? klik op zijn foto en je gaat naar zijn persoonlijke pagina toe.


       

Heatmap van het totale team in een ogenblik te bekijken heb ik mijn coach taktiek goed uitgevoerd ? of ben ik teveel aan het verdedigen geweest terwijl aanvallend spel de bedoeling was - is ? Soms weet je wat je doet maar je ziet het niet , nu dus wel !! METEN IS WETEN.   


 

Ook interessant

Facebook Twitter Googleplus Linkedin Pinterest